Ganttov diagram

CRM systém si žiada stále vylepšovanie. A tak sme ho posunuli av tejto chvíli v ňom je aj Ganttov diagram.

A keďže náš CRM systém je veľmi modulárny a všetko si v ňom môžete naklikať sami, tak aj tento diagram je kompletne prispôsobený AutoCRM.

Som veľmi rada, že sme vypočuli žiadosti našich klientov a CRM systém rozšírili. Čo nás ďalej bude čakať za rozšírenie nájdete nižšie.

 

Screenshot 2022 03 20T102011.759

Ganttov diagram sa využíva pri riadení projektov pre grafické znázornenie naplánovania postupnosti činností v čase.

 

Detailne môžete plánovať

Pri tvorbe projektových plánov je veľmi dôležité si určiť čas. Pokiaľ nemožno dodržiavať čas, tak manageri potom prichádzajú o peniaze. Zároveň je dobré, že vďaka grafu sledujete každý jednotlivý detail projektu, (úlohy, ich názvy, pracovníci, ktorí pracujú na daných úlohách a projekte, dĺžka celého projektu a pod.

 

Personalizovanie, umiestňovanie a časovanie? S Ganttovým diagramom viete, čo sa kedy, kde a kto robí.

Na jednej strane máte úlohy, ktoré musí urobiť a na druhej strane všetko ostatné, čo sa k úlohám viaže. Zamestnanci alebo časové údaje.

Projektoví manažéri vďaka vizuálnemu zobrazeniu majú lepší pohľad na každú jednotlivú úlohu a aktivitu cez rôzne projekty. Vďaka časovej osi všetci vedia čo majú robiť, koľko času na to majú a prípadne môžu aj povedať, že na danú úlohu potrebujú viac času.

Na jednej strane máte úlohy, ktoré musí urobiť a na druhej strane všetko ostatné, čo sa k úlohám viaže. Zamestnanci alebo časové údaje.

 

Táto novinka je ešte veľmi čerstvá a preto v náhľade vidíte všetko v anglickom jazyku. Do týždňa plánujeme mať hotový aj preklad systému do slovenčiny.

V tejto chvíli nás bude čakať ešte rozšírenie systému AutoCRM o vyťažení zdrojov (akýchkoľvek – stroje, ľudí, miestnosti a pod.) a ďalej budeme rozširovať o výrobu.

 

…………………..

AutoCRM je modelér, ktorý si každý človek môže modelovať po svojom a nepotrebujete na to programátora. Môžete si vytvárať vlastné enetity v entitách vlastné políčka. Samozrejmosťou je vytváranie automatizácie alebo workflow.

Vyskúšajte AutoCRM zadarmo

Automatizovaný systém pre riadenie firmy

Chcete dostávať novinky zo sveta firemných systémov, technických zaujímavostí a dát? Napíšte nám svoj e-mail a my Vám budeme posielať newsletter.

Demo AutoCRM

Náš tím konzultantov s Vami prejde a zoznámi Vás s nasadením AutoCRM do Vašej spoločnosti.