Výhody AutoCRM

automatization

Prispôsobenie a konfigurácia

Každá firma je jedinečná, a preto každý môže používať AutoCRM podľa jeho potrieb a so širokou možnosťou prispôsobenia. Nakonfigurujte a prispôsobte svoj CRM systém tak, aby vyhovoval špecifickým potrebám a požiadavkám vašej spoločnosti. Zmeňte rozloženie pohľadov, vytvárajte vlastné entity, polia alebo vzťahy, upravujte šablóny správ a štítky aplikácií pomocou Správcu rozloženia, Správcu entít, Správcu štítkov a Správcu šablón.

Pokročilá automatizácia predaja

AutoCRM umožňuje spoločnostiam podstatne automatizovať svoje obchodné procesy a operácie. S pomocou našich inovatívnych nástrojov BPM a Workflow trvá len niekoľko kliknutí, kým sa vytvorí a vykoná predajný proces. Určite akcie (zmena hodnôt polí, vytváranie entity atď.) a požadované následné kroky (odosielanie e-mailov alebo oznámení, nastavovanie úloh atď.) A znížte množstvo času a úsilia vynaloženého na rutinné operácie.

Bezpečnosť dát

Chráňte dáta svojich zákazníkov pomocou bezpečnostných funkcií CRM. Nastavte roly zabezpečenia pre manažérov predaja a podpory aj pre ich tímy, nakonfigurujte prístupové práva k oprávneniu na úrovni odboru a poľa a zaistite, aby každý zákazník získal prístup iba k relevantným informáciám spojeným s ich pozíciou v spoločnosti.

Správa kalendára

Vďaka správne nakonfigurovanému kalendáru v AutoCRM, nie je problém zostať produktívnym po celý pracovný deň.

Táto funkcia uľahčuje organizovanie schôdzok, naplánovanie hovorov, nastavenie úloh a sledovanie dostupnosti a pokroku členov tímu. Náš CRM systém navyše umožňuje synchronizovať vaše Google kalendáre, čo vám umožňuje sledovať udalosti v rámci zvoleného softwaru.

Správa e-mailov

CRM umožňuje spoločnostiam organizovať a sledovať e-maily zákazníkov v rámci jedného systému. Vytvorte si osobné a skupinové e-mailové účty, nastavte e-mailový podpis, nakonfigurujte e-mailové filtre a prispôsobte e-mailové šablóny pomocou našej e-mailovej funkcie. Môžete zostať v kontakte so svojimi zákazníkmi bez ohľadu na to, aký e-mailový klient používate, pretože všetka e-mailová komunikácia bude synchronizovaná s vašou inštanciou v CRM a bude súvisieť s tou správnou entitou v systéme

Zákaznícka podpora

AutoCRM ponúka podporné funkcie, ktoré umožňujú tímu podpory zefektívniť správu prípadov a zaistiť najvyššiu možnú úroveň zákazníckych služieb svojim klientom. Vďaka správne nakonfigurovaným funkciám Case a Portal bude vaša spoločnosť schopná znížiť celkové zaťaženie prípadov aj čas strávený hľadaním riešení. A čo viac, funkcia portálu umožní vašim zákazníkom vytvárať prípady, sledovať aktualizácie s nimi súvisiace a hľadať v znalostnej báze ďalšie informácie o danej téme.

Stream aktivít

Zostaňte naladení a sledujte zmeny pomocou funkcie Stream. Stream aktivít, ktorý je k dispozícii na domovskej stránke a na úrovni záznamov, umožňuje používateľom zobraziť zoznam činností vykonaných v záznamoch, vytvárať personalizované príspevky, komentovať aktualizácie a mnoho ďalšieho. Užívatelia môžu sledovať najnovšie zmeny a vždy byť informovaní o prebiehajúcich udalostiach v celej spoločnosti bez toho, aby trávili veľa času a úsilia.

Automatizace marketingu

CRM software a e-mailový marketing sú dve veci, ktoré sa navzájom dopĺňajú a udržujú marketingové kampane aj databázu profesionálne usporiadané a konzistentné.

Prispôsobenie šablón e-mailov, vytváranie správnych zoznamov cieľov a automatizácia odosielania e-mailov je vďaka funkciám Kampane AutoCRM oveľa jednoduchšie.
Ďalšou možnosťou je možnosť automatickej záložky s informáciou, z ktorej firmy prišiel zákazník na Váš web.

a115b73f349a87bb0d60eb9e83087520

Správy a analýzy

Sledujte svoj predajný a marketingový výkon pomocou správ a analýz. Naše výkonové nástroje na vytváranie prehľadov premenia vaše dáta na starostlivé informácie o veľkom množstve metrík (výkon tímu, príležitosti podľa fázy alebo podľa zdroja leadov atď.), takže budete môcť sledovať svoj predajný pokrok v rôznych fázach. Presné predpovede, predpovedanie budúcich predajov a meranie efektívnosti predaja nebolo nikdy jednoduchšie.

Dashboard a Dashlets

Ľahko použiteľný dashboard s dashletmi poskytuje okamžitý prístup k často používaným funkciám a dátam súvisiacim s predajnými činnosťami. Rozdeľte dashboard do rôznych sekcií, usporiadajte dashlety do požadovaného poradia a užite si rýchly prístup k potrebným funkciám na dosah ruky.

Vyskúšajte AutoCRM zadarmo

Automatizovaný systém pre riadenie firmy

Chcete dostávať novinky zo sveta firemných systémov, technických zaujímavostí a dát? Napíšte nám svoj e-mail a my Vám budeme posielať newsletter.

Demo AutoCRM

Náš tím konzultantov s Vami prejde a zoznámi Vás s nasadením AutoCRM do Vašej spoločnosti.