CRM pre stredné firmy

Využite všetky výhody špičkového Opensource CRM pre stredné firmy. Vylepšite svoje pracovné postupy, automatizujte stereotypné úlohy a budujte pevné vzťahy s klientmi i obchodnými partnermi.

iPhone2
laptop 1

CRM pre stredné firmy toho ponúka skutočne veľa

Nielen stredne veľké firmy, ale firmy prakticky akejkoľvek veľkosti môžu vyťažiť z nášho CRM maximum k svojmu prospechu.

Robustná základňa funkcií, ktoré pomôžu efektívnejšie viesť váš biznis. K tomu ďalšie modulárne pluginy, ktoré môžu túto základňu ľubovoľne dopĺňať podľa potreby.

Úspora času a energie vďaka automatizovaniu úkonov ako sú e-mailing, vytáčanie hovorov, reporting a mnoho ďalšieho. To všetko vám uvoľňuje ruky na inú potrebnú prácu.

Intuitívne ovládanie. S programom sa naučíte pracovať veľmi rýchlo; z jeho výhod sa budete tešiť neobmedzene dlho.

Dôraz na efektívnu kategorizáciu a triedenie dát, ktorá vám umožní individualizovať vašu komunikáciu smerom ku klientom aj B2B partnerom.

Možnosť prepojiť AutoCRM s inými službami (napr. Google Calendar, Office 365, Outlook ai.) prostredníctvom rozhrania API.

Systém zaobstaráte aj s kódmi, môžete ho teda naďalej upravovať a prispôsobovať tomu, čo vaša firma konkrétne potrebuje.

CRM do firmy strednej veľkosti - až 15 zamestnancov

Naša základná ponuka CRM pre stredné firmy sa mierne líši od ponuky pre malé firmy a veľké spoločnosti. Súčasťou balíčka pre stredné firmy nie sú niektoré z funkcií, ktoré stredne veľké firmy obvykle nevyužívajú alebo ich využívajú len zriedka.

 

Neznamená to však, že sa s takýmito funkciami musíte rozlúčiť. Kladieme dôraz na riešenie na mieru. Pokiaľ sa teda vašej firme vyplatia aj funkcie vhodné skôr pre veľké spoločnosti, môžu byť do vášho CRM balíčka implementované tiež.

 

Spektrum funkcií, ktoré AutoCRM ponúka, zahŕňa okrem iného:

01. Projektové riadenieKanban board, Ganttov diagram a ďalšie funkcie, uľahčujúce vedenie projektov. Bežná súčasť balíčka pre veľké firmy, ktorá nemusí byť odoprená ani stredným firmám ale .
02. Zautomatizovanie predajov Jednoduchšia konverzia vďaka lepšej správe kontaktov a ich dát, automatickému vyhodnocovaniu predajných príležitostí a oslovovaniu potenciálnych zákazníkov. Vaše zisky môžu s touto sadou nástrojov stúpať.
03.Komplexný e-mailing Vytváranie šablón, hromadný aj personalizovaný e-mailing, efektívnejšie triedenie e-mailovej korešpondencie i príprava e-mailových kampaní. S AutoCRM to bude hračka.
04. Chat Do AutoCRM je možné integrovať Opensource chatovací nástroj Mattermost, ktorý má aj množstvo ďalších funkcií (napr. zdieľanie súborov).
05. Kalendár S AutoCRM kalendárom žiadne dôležité míľniky nezmeškáte ani vy, ani žiadny člen vášho tímu. Možná je aj synchronizácia s kalendárom Google.
06. Účinnejšie vedenie telefónnych hovorovAutomatické vytáčanie klientov, záznam hovorov aj ich prepis. AutoCRM používa na lepšiu správu hovorov aj umelú inteligenciu.
Tieto aj ďalšie nástroje môžu čoskoro slúžiť aj vášmu biznisu. Prezrite si aj viac funkcií, ktorých zoznam by tu bol príliš zdĺhavý.

Zefektívnite procesy vo vnútri vašej firmy aj komunikáciu smerom von.

S obstaraním AutoCRM dosiahnete oboje skôr, než by ste možno sami čakali.

CRM pre malé aj stredné firmy naprieč odbormi

Opensource CRM systém, ktorý využíva aj náš AutoCRM sa osvedčil už viac ako 50 000 firmám naprieč celým svetom. A to práve vďaka možnosti ľubovoľných modifikácií, ktoré ho umožňujú upraviť tak, aby každému podniku padol ako uliaty.

Školy, zdravotnícke zariadenia, banky, výrobné podniky a nespočetné množstvo ďalších firiem a inštitúcií úspešne využívajú využívajú tento systém dnes a denne. Pozrite sa na rôzne oblasti použitia, kde sa už uplatnil.

espo
PngItem 4568566

Ako AutoCRM hodnotia klienti?

Pomôžeme Vám s výberom funkcií

Cena obstarania programu sa líši podľa veľkosti Vašej firmy a jej potrebám, ktorým zodpovedá aj rozsah funkcií. Zvoľte a objednajte si nezáväzne program, naši obchodní zástupcovia sa s Vami spoja a doladia s Vami obsah CRM.

FREE

Zadarmo

Po vyplnení údajov dostanete e-mailom prihlasovacie údaje.

VÝBER

od 20€*
/měsíc

Všetko ze Zdarma
BASIC

85 €*
/měsíc

Všetko ze Zdarma
STANDARD

210€*
/měsíc

Všetko z Basic
MAXI

340 €*
/měsíc

Všetko ze Standard

Prípadne môžeme vytvoriť výrobný systém na mieru

PREMIUM

Na mieru

Cena závisí od požiadaviek, pre predstavu o cenách si pozrite naše prípadové štúdie.

* Ceny sú uvedené bez DPH

Každý variant je možné upraviť na prianie.

Vyskúšajte najprv AutoCRM zadarmo, či ste na pochybách.

Sami uvidíte, či vám a vašej firme sadne!

Vyskúšajte AutoCRM zadarmo

Automatizovaný systém pre riadenie firmy

Chcete dostávať novinky zo sveta firemných systémov, technických zaujímavostí a dát? Napíšte nám svoj e-mail a my Vám budeme posielať newsletter.

Demo AutoCRM

Náš tím konzultantov s Vami prejde a zoznámi Vás s nasadením AutoCRM do Vašej spoločnosti.