Náš systém Vám vydělává peníze!
x
Ušetřete díky implementaci Open Source řešení!
x

Komplexný Open Source
ERP systém na mieru

Tento slovenský Open Source ERP systém by pri vašom podnikaní nemal zostať bokom.

Dátový modeler, ktorý rastie s Vašou spoločnosťou.

Čo je ERP?

Enterprise resource planning (slovensky: plánovanie podnikových zdrojov) je softvér, ktorý podniky využívajú na správu každodenných obchodných činností, ako je nákup, sklady, faktúry, projektové riadenie, riadenie rizík a dodržiavanie predpisov a operácie dodávateľského reťazca.

Systém ERP tiež zaisťuje transparentnosť kompletného podnikového procesu sledovaním všetkých aspektov výroby, logistiky a financií. Tento integrovaný systém funguje ako podnikové centrum pre komplexný pracovný tok a dáta a umožňuje prístup rôznym oddeleniam.

AutoERP - ERP pre veľkých hráčov

Výhody tohto slovenského Open Source ERP

graphic-tablet-pen

Na mieru vášmu podniku

Díky pestré škále funkcí i dodatečných pluginů najde tento systém využití prakticky v každém typu podnikání, kde je pořeba kvalitní nástroj slučující veškeré podnikové agendy.

Zjednodušenie procesov

Prehľadný zber a kategorizácia dát a automatizácia úkonov, ktoré je možné automatizovať. Maximálne zjednodušenie procesov vám umožní venovať svoj čas a energiu k ďalším dôležitým úlohám.

database-check

Centralizácia všetkých funkcií podniku

Všetky potrebné dáta k vášmu podnikaniu nájdete na jednom mieste. Jedna databáza, jeden systém.

Výroba a sklady

Prehľad o príprave, plánovaní i priebehu samotnej výroby v spojení s riadením skladu, evidencie pohybov na sklade a ďalších zmien.

Financie a mzdový systém

Jednoduchá správa a vedenie fakturácie a komunikácie s finančnými inštitúciami.

Jednoducho ho prepojíte s ďalšími systémami a službami

S pomocou API je možné tento slovenský ERP softvér ľahko prepojiť s množstvom ďalších užitočných služieb, ako sú Leady, Google kalendár alebo chatovací nástroj Mattermost.

Systém sa stáva vašim majetkom

A to aj s príslušnými kódmi. Keďže ide o open source ERP riešenie, môžete si platformu ľubovoľne prispôsobiť vašim konkrétnym potrebám.

Plánovanie podnikových zdrojov nikdy nebolo jednoduchšie.

Aké funkcie náš ERP systém ponúka

Nezabudnite! Uvedený prehľad funkcií nie je zďaleka vyčerpávajúci. Tento slovenský ERP software je možné v rámci jeho implementácie doplniť o ľubovoľné ďalšie funkcie podľa potreby.
01. Automatizácia predajov

Konverzia kontaktov na leady a príležitosti s prognózami vývoja. Management B2B vzťahov. Prehľadné vedenie všetkých kontaktov. To všetko vám umožní viesť vaše predaja efektívnejšie ako kedykoľvek predtým.

02. Kalendáre

Vlastný kalendár tejto platformy je možné hladko synchronizovať s Outlook aj Google kalendárom. Zdieľajte svoje kalendáre s tímovými kolegami aj obchodnými partnermi. Rozosielajte automatizované pozvánky a upomienky. Plánujte svoje úlohy, schôdzky aj telefonáty s dokonalou presnosťou.

03. Projektové riadenie

Všetko, čo je dnes k účinnému projektovému riadeniu potrebné, táto ERP platforma má. Kanbanboard, Ganttov diagram a ďalšie funkcie, ktoré vám uľahčia prípravu, monitoring aj vyhodnocovanie vašich projektov.

04. E-maily

Prepracovaný e-mailing je pilierom zákazníckych vzťahov. U AutoERP nechýba nič, čo je na účinné vedenie vašich e-mailových korešpondencií a kampaní potrebné.

05. Klientska podpora

Reagujte pružne na zákaznícke otázky a pripomienky cez zákaznícky portál, ktorý je v programe zabudovaný.

06. Chatovanie

AutoERP je prepojený s chatovacím nástrojom Mattermost, ktorý spolu s ďalšími pridruženými funkciami zaistí vášmu podniku bezproblémovú internú aj externú komunikáciu.

07. Správa hovorov

Automatické vytáčanie, záznam a prepis hovorov a ich správa za využitia umelej inteligencie. S AutoERP budete mať všetku vašu telefonickú komunikáciu pod palcom.

08. Správa zásob

Objednávky, faktúry, cenové ponuky aj produktové zásoby. To všetko môžete prostredníctvom tohto programu jednoducho riadiť.

09. Marketing

Plánovanie marketingových kampaní, stanovovanie cieľov, Web-to-Lead, hromadný e-mailový marketing alebo integrácia nástroja MailChimp. Váš marketingový tím získa v marketingovej automatizácii programu AutoERP veľkú posilu.

10. Dokument systém

Správa dokumentov integrovaná vo vnútri nášho systému, pripravené vo svojej plnej sile.

Dokument systém môže byť jednoduchý a Vy ho môžete využívať priamo v systéme, tak aj sofistikovanejšie.

11. Reportovací systém

AutoERP má dokonale prepracovaný reportovací systém.

Z každej entity si môžete urobiť stastistiku a graf. Každý užívateľ má na wvojom dashboarde reporty, ktoré sú dôležité práve pre neho.

12. Skladový systém

AutoERP obsahuje skladový systém, vďaka ktorému máte prehľad o Vašich skladoch a ich pohybe. V kombinácii s fakturačným systémom potom máte kompletné naskladňovanie a vykladňovanie.

Skladový systém, ktorý pokryje všetky vaše potreby.

13. Fakturačný systém

V open-source AutoERP nájdete aj kompletný fakturačný systém. Máte teda všetky informácie jednoducho dohľadateľné priamo u každého Vášho zákazníka. Všetko prehľadne, komplexne a jednoducho.

A navyše všetko sa prispôsobí aj Vašim špecifickým požiadavkám. Jednoducho v NoCode AutoERP.

14. PIM

Ak pracujete s veľkým množstvom dát, bude pre Vás ideálnym spoločníkom správa produktových dát.
Vložené dáta, či už nahrané alebo zadané ručne, automaticky spracuje, podľa nastavených pravidiel. Spracované dáta potom rozosiela nielen do Vašich kanálov – e-shop, porovnávače tovaru, tabuľky…

15. Funkce na mieru

Potrebujete funkcionalitu, ktorú nás systém nevie? Nie je problém. S IT architektom Davidom preberiete detaily a naši programátori sa postarajú o zvyšok.

Skladový a výrobný systém

Plánovanie podnikových zdrojov je základom pre dobre fungujúcu výrobu a sklady. S našimi modulmi, ktoré sú súčasťou ERP môžete pohodlne spravovať oboje.

Skladový systém umožňuje mať prehľad o skladoch a ich pohybe. Kombináciou s fakturačným systémom tak máte kompletný nástroj na správu naskladňovania a vyskladňovania.

Výrobný systém zlepší komunikáciu medzi pracovníkmi výroby a pracovníkmi spracovania zákaziek (obchodníkov, manažérov, skladníkov). Tým budete pracovať s dátami presnejšie a účinnejšie ako kedykoľvek predtým. Umožní vám to pružne reagovať na požiadavky zákazníkov a zvýšiť efektivitu výroby.

Pomôžeme Vám s výberom funkcií

Cena obstarania programu sa líši podľa veľkosti Vašej firmy a jej potrebám, ktorým zodpovedá aj rozsah funkcií. Zvoľte a objednajte si nezáväzne program, naši obchodní zástupcovia sa s Vami spoja a doladia s Vami obsah CRM.

FREE

Zadarmo

Po vyplnení údajov dostanete e-mailom prihlasovacie údaje.

VÝBER

od 20€*
/měsíc

Všetko ze Zdarma
BASIC

85 €*
/měsíc

Všetko ze Zdarma
STANDARD

210€*
/měsíc

Všetko z Basic
MAXI

340 €*
/měsíc

Všetko ze Standard

Prípadne môžeme vytvoriť výrobný systém na mieru

PREMIUM

Na mieru

Cena závisí od požiadaviek, pre predstavu o cenách si pozrite naše prípadové štúdie.

* Ceny sú uvedené bez DPH

Každý variant je možné upraviť na prianie.

Kontaktujte nás ohľadom ERP

Automatizovaný systém pre riadenie firmy

Vyskúšajte AutoCRM zadarmo

Automatizovaný systém pre riadenie firmy

Chcete dostávať novinky zo sveta firemných systémov, technických zaujímavostí a dát? Napíšte nám svoj e-mail a my Vám budeme posielať newsletter.

Demo AutoCRM

Náš tím konzultantov s Vami prejde a zoznámi Vás s nasadením AutoCRM do Vašej spoločnosti.